Sorting by

×
BilimBiyolojiElektronikFizikİlginç BilimKimya

Ücretsiz Labmedya Bilim Dergisi Sektöre Işık Tutuyor

Labmedya, laboratuvar sektörüne yönelik yayın yapmaktadır. Labmedya bilim ve teknoloji açısından ilgi çekici içeriğiyle kullanıcıyı cezbeden ve internet üzerinden www.labmedya.com adresinden erişebileceğiniz bir gazetedir. Adından da anlaşılacağı üzere laboratuvar sektöründe medya kanalı olarak 5 yıldır  hizmet eden, sektörün büyük bir ilgi ve merakla takip ettiği bir yayındır. İçeriği tamamen bağımsız, özgür ve sektörel konuları kapsadığından her sayısı merakla beklenen bir yayın olmuştur. Kuşe kağıda ve her sayfası renkli olmak üzere iki ayda bir 10.000 ile 13.000 adet arası basılmaktadır. Postayla ücretsiz olarak ilgili kişinin adına gönderilmektedir. Labmedya yurtiçi ve yurtdışında birçok fuara katılıp sektöre ses ve soluk olmuştur. Aynı zamanda web sitesi ve mobil uygulaması ile online ve interaktif olarak okunabilmektedir. Ayrıca mail bankasında bulunan bu sektördeki yaklaşık 30.000 kişiye de e-mail yoluyla online olarak gönderilmektedir. Sosyal medyada da popüler olan Labmedya her geçen gün daha da fazla takip edilmektedir. Facebook ve diğer sosyal medya sayfalarından hemen hemen her gün sektör, bilim, sağlık ve teknoloji ile ilgili güncel haberler paylaşılmakta ve büyük ilgi görmektedir.

Vizyonumuz ulaşacağı her noktada, insanların ilgisini çekecek, okutabilecek ve her sayısını merakla bekletecek bir yayın olmaktır. Bu bağlamda içeriğimiz ve tasarımımız tamamen insanların ilgisini çekecek ve sıkmayacak bir şekilde hazırlanmaktadır. Hedefimiz Türkiye’deki ve yurtdışında her laboratuvara ve laboratuvar ile ilgili herkese ulaşmaktır.

Labmedya Türkiye’nin bütün illerindeki ilgili kişilere gönderilmektedir:

Üniversitelerin laboratuvar ile ilgili bölümleri (kimya, gıda, biyoloji, çevre, fizik vb.), öğretim üyeleri ve laboratuvarları Tıp ve Eczacılık fakülteleri (Histoloji, mikrobiyoloji, biyokimya, farmasötik kimya vb. bölümler, dekanlıklar, başhekimler, satınalmacılar) Kamu kuruluşlarının laboratuvarları (İl kontrol, referans, tarım, gıda laboratuvarları) Fabrikaların kalite kontrol laboratuvarları Özel laboratuvarlar Sektörel Firmalar (Kimyasal, lab malzemesi, cihaz satıcıları, medikalciler vs.) ve daha birçok ilgili kişi…

Labmedyaya Ücretsiz Online Abone Olmak İçin 

Daha Fazla Göster

Oğuz Sezgin

Bir bilim sever ve kimyager olarak, internetteki Türkçe kaynak eksikliği görerek Gerçek Bilim’i 2012'de kurdum. Bu sitede gördüğünüz pek çok bilim ve teknoloji haberini ciddi kaynaklardan toplayarak sizin için araştırıyor, çeviriyor ve derliyorum. Gerçek Bilim'deki diğer yazarlar ve ben, her gün baş döndürücü şekilde gelişen bilim ve teknoloji haberlerini size aktarmaktan kıvanç duyarız.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Merhaba ! Derginizi kısa bir süre önce takip etmeye başladım. Bilim dilini kendine özgü dilini herkesçe anlaşılması sulandırıp, özünü bozmadan gayet güzel anlatıyorsunuz. Daha önceki sayılarınızda ele aldınız mı bilmiyorum ama gelecek sayınızda genographic projesi hakkında bir yazı yayınlarsanız çok sevinirim. Esenlikle..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Başa dön tuşu