Sorting by

×

Yazarlar

Gerçek Bilim makale ve yazılarında emeği geçen tüm yazarları bu listede bulabilirsiniz. Liste alfabetik olarak yapılmıştır. www.gercekbilim.com’da yazar olabilmek için bize iletişim formundan başvurabilirsiniz. Gerçek Bilim’i takip ettiğiniz için teşekkürler.

  • Adem Aygün

    Merhabalar, ben Adem AYGÜN. Bilim aşığı olarak araştırırken gördüğüm güzel bilgileri haber, video haline getirmek ve insanlara bir şeyleri anlatmak.
  • Berna Yılmaz

    Avrupa İklim Paktı Elçisi/Yüksek Kimyager
  • Çağlayan Özdemir

    ODTÜ Psikoloji Bölümü'nde lisans eğitimimi sürdürüyorum. Bir bilimsever olarak psikoloji bilimindeki gelişmeleri derleme ve çevirilerimle gercekbilim.com'da sizinle olacağım.
  • Can Bahar Sezgin

    Acil Tıp Doktoruyum. Gercekbilim sitesinde sizi tıpla ilgili gelişmelerden haberdar ediyorum.
  • Cansu Akcay

    Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama mezunu, Fizik 4. sınıf öğrencisi.
  • Doğukan Gürel

    Hacettepe Üniversitesi Kimya bölümünde lisans eğitimimi sürdürüyorum. Bilim ve müzilk ilgilendiğim alanlardır. Edgeflame grubunda aktif olarak davul çalıyorum. Aynı zamanda Gerçek Bilim'de size bilim ve teknolojideki son gelişmeleri aktaracağım. Bertrand Russell'ın da dediği gibi; " Önyargının ve zalimliğin asıl kaynağı korkudur. Korkunun üstesinden gelmek bilgeliğin ilk adımıdır."
  • Efe Fincancı

    Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde halen kimya okumaktayım.Bilime ve PC oyunlarına ilgi duyuyorum. İngilizceye merakım çok fazla ve çeviri yapmayı çok seviyorum. Hedefim İspanyolca öğrenmek (Hiç bir zaman öğrenemedi :p)
  • Elif Beyza Taş

    Afyon Kocatepe Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı öğrencisi
  • Eyüp Özkan

    Bilim ve teknolojiye olan merakım lise yıllarına kadar dayanmaktadır. Hızla değişen teknolojiye ayak uydurabilmek için sürekli okuyor ve yazıyorum. Gerçek Bilim okuyucularını daha çok elektronik alanında gerçekleşen yeniliklerden bilgiler vermeyi hedefliyorum. İlham kaynağım ünlü bir Latince deyiş olan ‘Öğreterek öğreniyorum, yazarak düşünüyorum’ sözüdür.
  • Gökçe Kopar

    Ankara’da bir vakıf üniversitesinin Hukuk bölümünde lisans eğitimimi sürdürüyorum. Bilim, Teknoloji ve Kültür/Sanat alanlarında çeşitli kaynaklardan toparladığım gelişmeleri Gerçek Bilim okuyucuları için dilimize çeviriyor olacağım.
  • Gökhan Bahtiyar

    1989 Bulgaristan'ın Kırcali şehrinde dünyaya gözlerimi açtım.Ailemin zorunlu göç sebebiyle 1990 yılında Türkiye'ye göç etmesiyle İzmir'de yaşamaya başladım.2007 yılında İzmir Atatürk Lisesi'nden ve akabinde 2013 yılında da Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden başarıyla mezun oldum. İzmir Kâtip çelebi üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri'de ihtisas yapmaya hak kazandım.Çok sevdiğim tıbbın bilinmezlerle dolu psikiyatri alanındaki son gelişmeleri sizlerle paylaşmaktan onur duyacağım.
  • Güney Okumuş

    Eylül 1996, Ankara doğumluyum. Türkmenistan ve KKTC'de bulunduktan sonra, şimdiki durağım Belçika. Özellikle uzay ve bilgisayarla ilgili konuları enteresan buluyorum. Önceden boş zamanlarımı kitap ve bilgisayar oyunları ile doldururken, artık gercekbilim.com'da sizler için yazıyorum.
  • İpek Bakır

    '81 Ankara doğumluyum. Peyzaj Mimarlığı ve İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum. Mimarlık, sanat, dil üzerine ve kendime yakın bulduğum başka alanlarda da Gercekbilim okuyucuları için çeviriler yapacağım.
  • Kağan Burunsuz

    Ankara doğumlu 15 yaşında bir lise öğrencisiyim. İnsan uygarlığıyla ilgili araştırmalar yapıyorum. Genel konular olarak Dil ve Tarih'e meraklıyım. Ayrıca Bilim ve Uluslararası ilişkilere de merakım var. Üzerinde durduğum, güncel olarak takip ettiğim konular genellikle insanlığın kökeni hakkında yapılan araştırmalar ve dillerle ilgili ufak ama detaylı konulardır. Zamanım oldukça sizlere bu konular hakkında bilgi vermek için uğraşacağım.
  • Kadir Büyükyapıcı

    1993 Aydın doğumluyum. Akdeniz Üniversitesinde Tıp Fakültesi okuyorum. Hem mesleğimde daha iyi olmak, hem de ülkemizde bilimin gelişmesine destek olmak için www. gercekbilim.com’ da yazıyorum.
  • Kutay Burunsuz

    Grafik Tasarımcı - 1990 yılında Ankara'da doğdu. 2007'de Makine Ressamlığı bölümünden mezun oldu. 8 Senedir çeşitli sitelerde grafik tasarım işleri yapmakta ve kendini geliştirmektedir. Şu an medikal bir firmada grafik tasarımcı olarak çalışmaktadır.
  • Mehmet Günata

    İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi 4. Sınıf öğrencisiyim. ‘’ Başarı, küçük hataların ve başarısızlıkların biraz ilerisinde duran şeydir.’’ sözünü benimseyerek hedefini çizen ve mücadelesini bu yolda çekinmeden ortaya koymaya hazır; korkusuz, genç tıpçı bir yazarım.
  • Melek Aydın

    "Öngörülen geleceği yaratabilmek için en etkin araç bir ulusun bilim,teknoloji ve inovasyondaki yetkinliğidir."düşüncesi doğrultusunda çeşitli bilim ve inovasyon platformlarında araştırmacı öğrenci olarak projelerde yer almaktayım.Türkiye'de bilimsel kültürün gelişmesi adına biyoteknoloji ve yaşam bilimleri alanında, vaktim oldukça www.gercekbilim.com'da yazacağım.
  • Oğuz Sezgin

    Bir bilim sever ve kimyager olarak, internetteki Türkçe kaynak eksikliği görerek Gerçek Bilim’i 2012'de kurdum. Bu sitede gördüğünüz pek çok bilim ve teknoloji haberini ciddi kaynaklardan toplayarak sizin için araştırıyor, çeviriyor ve derliyorum. Gerçek Bilim'deki diğer yazarlar ve ben, her gün baş döndürücü şekilde gelişen bilim ve teknoloji haberlerini size aktarmaktan kıvanç duyarız.
  • Özge Özkaya

    Moleküler Genetik alanında altı yıl araştırmacı olarak çalıştıktan sonra asıl ilgimi çeken şeyin bilim iletişimi olduğunu farkettim. Moleküler Biyoloji ve Genetik alanındaki gelişmelerle ilgili yazılar yazıyor ve başka kaynaklar için yazdığım yazıları Gerçek Bilim okuyucuları için Türkçe’ye çeviriyorum.
  • Sedat Emir

    Çukurova Üniversitesi Kimya Bölümü, Fizikokimya anabilim dalında doktora öğrencisiyim. İlgi alanlarım; Kimya, Enerji, Enerji Depolama, Yenilenebilir Enerji, Organik Kimya ve Fizikokimya. Daha yaşanılabilir, bilgi ve sevgi dolu bir dünya için bilimsel çalışmalarım/çalışmalarımız devam etmektedir.
  • Şeyma Tahan

    1978 ankara doğumluyum.Bilkent Üniversitesi mütercim tercümanlık mezunuyum. 12 yıl boyunca, özellikle tıp ve sanat haberlerinin çevirisini yaptım. Tıp ve sağlık alanında, fransızca ve ingilizce kaynaklardan çevirilerimle Gerçek Bilim'e katkıda bulunuyorum.
  • Soner Abay

    B.P.S(Büyük Patlamadan Sonra) 13,798 milyar, M.S. 1995 yılında Dünya'ya geldim. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü'nün agnostik bir Fizik öğrencisiyim. Teorik kozmoloji ve nöropsikiyatri ile yakından ilgileniyorum. Konfüçyus'un da dediği gibi hiç birimiz bilgiye sahip olarak doğmadık. Bundan mütevellit, öğretmeyi ve öğrenmeyi seviyorum. Hedefim bir gün teorik kozmolojide doktoramı alıp akademik kariyer yapmak. [Kişisel Blog: www.soner.me ]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Başa dön tuşu